Finansijske usluge

Izgradnja budućnosti finansijskih usluga uz napredna rješenja

Regulatorne promjene i disruptivna tehnologija stvaraju prilike, ali i izazove u industriji finansijskih usluga. Veći zahtjevi za transparentnošću, veća očekivanja klijenata i veći fokus na upravljanje rizicima znače da se poslovni modeli moraju razvijati. U Mazarsu, naš tim za finansijske usluge razumije složenost sve konkurentnijeg tržišta i koristi svoje iskustvo kako bi Vam pomogao izgraditi prosperitetnu budućnost. Saradnja s investitorima i regulatorima osigurava da nudimo prilagođena, integrisana rješenja koja Vam savršeno odgovaraju i koja ujedno stvaraju vrijednost za društvo.

Naš pristup

Današnja industrija finansijskih usluga međunarodna je po prirodi i to sa sobom nosi sve veći broj regulatornih obaveza. Čak štaviše, tehnološke promjene, kompleksnost tržišta, promjene u ponašanju potrošača i ekonomska dekarbonizacija pokretači su disrupcija. U Mazarsu, naš tim stručnjaka za finansijske usluge pronalazi praktična rješenja za pitanja koja su najvažnija kompanijama u području upravljanja imovinom, bankarstva, osiguranja i nekretnina.

Djelujući kao jedinstveni, integrisani tim, naši se stručnjaci oslanjaju na dubinu i širinu svoje stručnosti kako bi pružili korisne uvide koji dodaju vrijednost i stavljaju Vašu organizaciju u snažan položaj. Kroz naš saradnički pristup i međunarodnu perspektivu, dajemo savjete koji pomažu Vašem preduzeću u industriji finansijskih usluga da se uskladi s pravilima, upravlja rizicima i transformiše Vaše poslovanje.

Kontaktirajte nas