Neprofitne organizacije

Pružanje prilagođene podrške kako biste mogli igrati svoju vitalnu ulogu u društvu

Humanitarne i neprofitne organizacije igraju ključnu ulogu u našoj privredi i društvu. Međutim, često se suočavaju s finansijskim pritiscima zbog demografskih promjena, fluktuirajućih filantropskih potpora i regulatornih pritisaka. Pomažemo neprofitnim organizacijama da zadrže svoj status oslobađanja od poreza i pružamo niz revizijskih, poreskih i savjetodavnih usluga kako bismo osigurali njihov kontinuitet rada. Shvatamo da svaka organizacija ima različite zahtjeve, stoga osiguravamo da naša rješenja odgovaraju Vašim potrebama.

Naš pristup

Razumijemo ulogu koju neprofitne organizacije i grupe imaju u društvu. Zato je važno da dobijete prave savjete i smjernice kako biste mogli zadržati svoje poreske olakšice i izuzeća, te kako biste osigurali tokove prihoda i postigli operativnu efikasnost i time osigurali svoju budućnost.

U Mazarsu, naša grupa za neprofitne organizacije tim je iskusnih profesionalaca koji su iskusni u jedinstvenim izazovima s kojima se susrećete. Nudeći niz revizijskih, poreskih i savjetodavnih usluga, želimo Vam pomoći da savladate prepreke s kojima se suočavate i razvijete robustan i održiv operativni model.

Neprofitni sektor definisan je svojom raznolikošću, što znači da svaka organizacija ima specifične zahtjeve. Radimo sa širokim spektrom neprofitnih grupa, kao što su humanitarne organizacije, obrazovne ustanove, stambena udruženja, vjerske organizacije, pružatelji zdravstvenih usluga i privatne fondacije. Bilo da ste mala, srednja ili velika, složena neprofitna organizacija: bez obzira na veličinu, možemo Vam pružiti rješenja koja odgovaraju Vašim okolnostima, umjesto da Vam ponudimo univerzalan pristup.

Naše usluge

  • Naše usluge za neprofitni sektor uključuju sljedeće:
  • Revizija i računovodstvo
  • Poresko planiranje i usklađenost
  • Poslovne operacije
  • Finansijsko savjetovanje
  • Rizik i unutrašnja kontrola
  • Tehnološko osiguranje
  • Savjetovanje u pogledu kadrovskih pitanja

Kontaktirajte nas