Vlasnici nekretnina, korisnici i razvojni inžinjeri

Usluge koje će Vam pomoći u upravljanju Vašim portfoliom nekretnina.

Sektor nekretnina doživljava velike promjene nakon pandemije. Kako se gradovi i zajednice mijenjaju, a društveno ponašanje evoluira, mijenja se i način na koji ljudi koriste imovinu i njom upravljaju. Naši stručnjaci razumiju dinamičnu prirodu tržišta i pružaju prilagođene revizije, savjetodavne i poreske usluge kako bi podržali Vaše ambicije.

Naš pristup

Tržište nekretnina složeno je i raznoliko. Kada planiraju strategiju za nekretnine, stručnjaci u industriji suočavaju se sa širokim rasponom faktora rizika i prepreka koje se moraju uzeti u obzir, kao što su operativni i finansijski rezultati, usklađenost s pravilima i tehnološki razvoj. Uz to, imovinski upravnici također moraju biti svjesni uticaja na okoliš i rizika uzrokovanih klimatskim promjenama.

U Mazarsu, naš predani tim pruža Vam praktične uvide i rješenja za razvoj i upravljanje nekretninama. Radimo s vlasnicima, operaterima, korisnicima i upravnicima širokog spektra subjekata koji se bave nekretninama pružajući revizijske, savjetodavne i poreske usluge od faze razvoja preko operativnog ciklusa sve do Vaše izlazne strategije.

Naši stručnjaci stvaraju rješenja po mjeri koja su posebno dizajnirana da zadovolje Vaše potrebe, nudeći personalizovan pristup i poznavanje lokalnog tržišta. Možemo Vam pomoći optimizovati Vaše finansijske rezultate i ojačati Vaše unutrašnje kontrole kako biste postigli bolju operativnu efikasnost. Možemo osigurati Vašu usklađenost s porezima i zakonima, podržati transakcije i poboljšati Vašu strategiju, koristeći prednosti inovacija i tehnologije.

Naše usluge

  • Revizija
  • Savjetovanje o nekretninama
  • Poresko savjetovanje i strukturiranje
  • Upravljanje rizicima
  • Finansijsko savjetovanje
  • Zakoni povezani s nekretninama

Kontaktirajte nas