Zdravstvo i biološke nauke

Nezavisni specijalistički savjeti koji će pomoći u postizanju boljih i pravednijih zdravstvenih rezultata

Čak i prije nego što su nedavni događaji postavili zdravstvenu brigu u prvi plan na globalnom nivou, sektor se suočavao sa sve većim izazovima. Starenje stanovništva, mijenjanje modela finansiranja, rastuća očekivanja javnosti i pojava disruptivne tehnologije doprinijeli su poteškoćama u pružanju kvalitetne brige po pristupačnim cijenama. U Mazarsu razumijemo potrebu za saradnjom s firmama, vladama, kreatorima politika i investitorima kako bismo stvorili zdrava i sigurna društva. Nudimo specijalizovane savjete za rješavanje troškovnih pritisaka, istovremeno iskorištavajući našu tehničku stručnost s jednim ciljem: pomoći u stalnom poboljšanju kvalitete zbrinjavanja.

Naš pristup

Zdravstveni ekosistem suočava se s brzim demografskim promjenama, većim zahtjevima potrošača i promjenom političkih prioriteta. Najsigurnije i najotpornije zdravstvene organizacije i firme bit će one koje mogu predvidjeti kako će brze inovacije, obrasci potrošnje za domaće i međunarodne zdravstvene sisteme i regulatorne promjene utjecati na njihovu krajnju vrijednost.

Organizacije i preduzeća u zdravstvenom sektoru odgovaraju na tehnološki napredak, nove tehnike zbrinjavanja i pojavu novih izazova. U godinama koje su pred nama, vjerujemo da će svestranost i prilagodljivost biti ključni, zbog čega neprestano nadograđujemo vlastito znanje s ciljem da zadovoljimo najširi raspon igrača u području zdravstvene zaštite i bioloških nauka.

Naša su rješenja osmišljena da pomognu vlastima, organizacijama i kompanijama u upravljanju i poboljšanju njihovih svakodnevnih operacija u zdravstvenom sektoru, predviđanju promjena i postizanju stvarne transformacije. Bilo da trebate kratkoročna računovodstvena rješenja ili dugoročnu procjenu strategije Vaše organizacije, mi imamo iskustvo i znanje da Vam pružimo podršku. Članovi našeg tima imaju dugogodišnje iskustvo kao konsultanti ili računovođe u sektorima medicinske i socijalne brige, a mnogi imaju članstva u profesionalnom medicinskom računovodstvu. Na temelju Vaših zahtjeva, cilj nam je izgraditi tim s najboljim vještinama za pružanje podsticaja Vašoj organizaciji.

Kontaktirajte nas