Velika preduzeća koja kotiraju na berzi

Mi smo integrisano, međunarodno i multikulturalno partnerstvo čija veličina omogućava pružanje usluga globalnim klijentima agilnim i personaliziranim pristupom. Opsežnost i dubina naše stručnosti i ponude usluga omogućuje nam pružanje podrške liderima na svim funkcijama

Najviše rukovodstvo

Naši stručnjaci Vam pružaju uvide i savjete koji su potrebni za sigurno donošenje ključnih poslovnih odluka. Bilo da razmatrate akviziciju, osporavate predmet na sudu ili restrukturirate poslovanje, naši stručnjaci za finansijsko savjetovanje mogu Vam pružiti potrebne smjernice. Naši posvećeni konsultanti također Vam mogu pomoći da organizujete svoje poslovanje kako biste radili efikasnije, osmislili i upravljali programom promjena, iskoristili tehnologiju i bolje upravljali rizikom.

Finansije

Imamo kompletan paket usluga za podršku finansijskim direktorima i voditeljima. Naš tim za reviziju i osiguranje funkcioniše kao jedinstven integrisani tim širom svijeta, čime Vam pruža dosljednu izvrsnost na svakom tržištu na kojem se nalazite. Naši konsultanti mogu pomoći da razvijete i pružite najbolju finansijsku funkciju u klasi (od strategije finansijske funkcije do novčanog toka optimizacija), dok naši stručnjaci za finansijsko savjetovanje imaju paket ponuda za podršku najsloženijih poslova i finansijskih pitanja. Naš međunarodni poreski tim može Vas savjetovati o svim aspektima porezne usklađenosti na lokalnom i globalnom nivou, a naši vanjski stručnjaci mogu Vam pomoći u dizajniranju i implementaciji fleksibilnih rješenja za računovodstvo i izvještavanje koji nadopunjuju Vaše poslovanje.

Rizik

 Podržavamo glavne službenike za rizike i njihove timove na razne načine. Naši konsultanti mogu Vas podržati sa svim vrstama usluga upravljanja rizikom (od upravljanja upravljačkim rizikom i rizikom preduzeća do kibernetičke sigurnosti i interne revizije i kontrole), dok Vam naš stručnjak za garancije i održivost može pomoći s izvještavanjem i garancijama: od regulisanih finansijskih revizija do ekoloških i društvenih izvještavanja, te izvještavanja o upravljanju. Pri ruci imamo obrazovane i sposobne stručnjake koji će Vam pružiti podršku u svim pravnim i poreskim potrebama, a naše integrisano međunarodno preduzeće omogućava nam pružanje globalnog rješenja za usklađenost koje će globalno nadzirati i upravljati svim vašim obavezama usklađenosti na jednostavan i koordinisan način.

IT

Naša tehnološka i digitalna savjetodavna praksa može Vam pomoći u dizajnu i implementaciji velikih transformacija poslovnih rješenja, kao i automatizaciji procesa i digitalizaciji. Naši stručnjaci u digitalizaciji mogu Vam pomoći stvoriti prilagođena rješenja za poslovnu inteligenciju i analitiku koje savršeno odgovaraju Vašim poslovnim potrebama. Također kombinujemo naše digitalno znanje i iskustvo sa  stručnošću u reviziji kako bismo klijentima pružili podršku u IT osiguranju, kibernetičkoj sigurnosti i zaštiti podataka.

Ljudski resursi

Podržavamo službenike ljudskih resursa u svim aspektima njihova rada. U periodima velikih promjena naši konsultanti za upravljanje mogu Vam pružiti podršku u dizajnu organizacije, upravljanju promjenama i integraciji nakon spajanja, a naši stručnjaci za outsourcing mogu Vam pružiti prilagođena rješenja za sisteme ljudskih resursa i globalni obračun plata. Imamo i pravne i poreske stručnjake za savjetovanje o pitanjima radnog prava i poreskim implikacijama globalno mobilne radne snage.